Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sarkasm

Hon säger till honom lite drygt
Det där gick ju fort, min älskling
Men jag hoppas att du är lite uthålligare
till nästa gång vi har sex...

Ken Cassel
18/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-18 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel