Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets brustenhet

Det ekar väldigt tomt
men doftar ändå fridfullhet
Ibland en ton av hopp
hörs mitt i livets brustenhet

Men svarta stråk av sorg
förlamar när den rullar in
och tvivlar gör jag då
att det ska ändras någonsin

Min själ - förtvivlan övervinn




Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-18 16:18



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Fin rytm och form i denna dikt!
2019-01-15

  DavidM VIP
Rader som berör.
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten