Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enigma

Förtrolla mig in i din värld
I din gungande famn vill jag vara
Tryck mig hårt intill bröstet där jag kan vila
Låt allt dun falla
Falla stilla på min gata
Falla stilla över mig och min nakna kropp
Jag vill se dig innan du lämnar mig igen
Virvlet av dun lägger sig samtidigt som du försvinner
Vart tog du vägen?
Var det verkligen du som satt vid min sängkant igår?





Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-18 17:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del texter får en att falla, somliga ord vill en liksom tralla, sjunga och glädjas där vid, tänk att leva o verka en tid, vistelse och upplevelse i halla
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper