Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blå skolväska



" En väska med läderimitation, limmad på hårdpapp. Den luktade skarpt av banan när den öppnades. Lukt av brunspräcklig banan. Minns den där känslan, hur bra den hängde på mig, hur axelbandet runt axeln kändes, att själva väskan låg perfekt mot ryggslutet. Ibland kunde det hända att den hängde mot magen. Beundrade den rundade överdelen. Knäppte upp och fast locket. En förtrollande resonans min väska av hårdpapp hade. Ibland gungade jag försiktigt kroppen med väskan mot en kant. Hitta en harmoni så att sidorna bågnade. Det bildades springor vid öppningen som slöts och stängdes. Ett luftomlopp bildades. Alltid samma dunst av banan. "

Ett minne större än din situation




Fri vers av Thomas
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-04 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas