Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feministrörelsen har nu gått alldeles för långt

när det gäller kvinnors frigörelse från männen
För som det ser ut nu tycks alla kvinnor tro att alla män
är våldtäktsmän eller håller på med sexuella trakaserier
av något slag
Vilket självklart inte är sant
Men numera verkar det som om mannen hädanefter
måste få skriftligt på papper av sin kvinnliga partner
innan de har sex för att hon inte ska sätta dit honom
för våldtäkt eller sexuella trakaserier
För som vi har hört nu har många kvinnor beklagat sig över
att männen har gett dem en klapp på stjärten
eller nypt dem på stjärten
Och då har de dragit upp sådant som har hänt för
femton tjugo år sedan
Hm, inte bra i och för sig
Men personligen själv skulle jag bara bli glad om någon
kvinna gav mig en klapp eller två på stjärten
Gav mig lite uppmärksamhet
För vad händer nu när kvinnorna vill ta dominansen
ur alla männen genom att frysa ut dem
eller sätta dit dem för det lilla minsta felsteg, enligt dem
Ska alla män helt plötsligt behöva bli kvinnor då kanske
Vilket inte bådar gott
Så vart är feministrörelsen på väg någonstans med sina nya
strikta regler angående männens uppförande gentemot
kvinnorna då alla män tycks vara skyldiga till något
sexuellt fuffens
Jag bara frågar mig då jag vill tro att det i slutändan
kommer att skita sig
Man gör hönor av fjädrar och så vidare
Det tråkigaste är kanske att en liten klick oseriösa män
nu tycks ha lyckats svartmåla alla män generellt
över hela världen
Att alla män är sexmonsters oavsett vad
Vilket självklart nu inte är sant
För det är det ju bara jag som är…

Ken Cassel
18/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-18 19:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man funderar på var det kommer att sluta...???
2018-11-21

    ej medlem längre
Ja man kan undra vad feministrörelsen håller på med, du har så rätt, man gör hönor av fjädrar! Medan de verkliga våldtäktsmännen går fria.
2018-11-18

    Taggtroll
Sarkasm?
2018-11-18

    Max Poisé
Ja du! Du är på ett minfält och strosar. Debatten är både snedvriden och det osar politisk korrekthet i alla uttalanden. Jag är innerligt trött på könsdebatten. Problem ligger alltid på individ inte på könsnivå.
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel