Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvångstankar resulterar I!

Tvångstankar uppstår mer och mer när inget finns att göra.
Mina tvångstankar manifesterar sig ofta i tanken som utställningar.
Än har ingen blivit till verklighet!

Det är som att hjärnan SKRIIIIKER;
Ditt bildminne och bildsinne hör samman,
Endast när du inte har något att göra!

Egentligen; Om du ska få till utställningarna;

Då lovar jag dig;

Då har du att göra!




Bunden vers av Mim
Läst 123 gånger
Publicerad 2018-11-18 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim