Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallucinationer i hallen, eller i tanken, eller känslan!

Jag måste i viss mån leva med hallucinationer!
Trots medicin!
Den bästa medicinen!
I detta NU;
Som jag både ser som ett nu, och Framtid.

Punkten då ledde mig hit!
(Om olika händelser som hänt sedan....)
(En historia).




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-18 20:53



Bookmark and Share


  danne //
Låter utmärkt Mim ;)
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Mim