Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att jämställa djur med människor är i och för sig vanligt. Men medan det är självklart att vara en åsna, för en åsna. Vad har människor för skäl till att vara och bete sig som djur, att vara 'djuriska', om inte för att vara ett själv.


Helt litet om just morötter





En åsna har inte mycket val.
Den föds till, är och förblir en åsna.
Vad har människan för skäl?
Till att möjligen älska morötter.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-18 20:59



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja om detta...
Vem kan om det
berätta? Om...
Kan man så
klart punkt sätta!
2018-11-20

  danne //
en kan även när ivern stiger högt men ute har tempen fallit under strecket noll å vita mjuka ser de ut att vara därifrån fönstergluggen man betraktar o snöigt huvud tanka att snö plus gubbe gör på tidig morgon kvist eftertänken gör att gubbe utan näsa av svenska råvaror är ett måste som ståndaktigt pekar ut!
2018-11-18

  Fulbergarn
dom är goda färska och kokta
2018-11-18

  danne //
Dock kan en människa bidra till att frikostigt ta över lille Skutts favorit mål, å därmed över alla gränser bli mer än vad åsnan förmoda driva sig framåt med en högst enkel konstruktion av granhkvist å repstump dinglande med gulröd koniskt formad läcker bit.

Människan är dock ett listigt djur än vad räven trott.

ännu en spännande prosa från er mitt kära lodjur
Bockar ödmjukt med hornen
Er Danne kram
2018-11-18

  lodjuret/seglare VIP
Har inga bilder av morötter, äter i och för sig inte 'havets läckerheter', utöver fisk, men en frågade om lov innan jag tog bilder i en affär och på Hötorget i huvudstaden. Att be om lov när en tar bilder, gör jaget fri.
2018-11-18

  Nanna X
Kräftor är väl inte morötter, även om de ha ungefär samma färg?
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP