Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrland

 

Du är 

mitt trygga fjäll

solid

stark

och grubblande tyst.

 

Jag är

din dånande älv

ljudlig

brusande

och full av underströmmar.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-18 21:25



Bookmark and Share


  Imzon
Vackert beskrivet av Sveriges vackraste
Landskap!
2018-11-19

  ULJO
Vilken fin förening
2018-11-19

    ej medlem längre
Wow, läcker! Naturromantik som självspegling.. Gillar!
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP