Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I närhet och värme

 

I närhet och värme mot mörkret vi svävar

finner varandra

sluter ögonen

och jag förnimmer dig

 

Du och jag

i dansen inför livet

med varsamma steg

intill varandra

tills jag når

den jag älskar

och finner meningen

i livet

i dig och i mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Monika A Mirsch VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-11-18 22:34



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så vackert skildrat kärleken.
En dans i livet som aldrig tar beslut.
2021-11-07

  Monica Lindgren
Mycket fint!
2021-05-14

  Monica Lindgren
Fin symbolistisk dikt som verkligen även läsaren "äger", dvs den ger olika tolkningsmöjligheter.
2021-04-29

  Quasimodo
Vackra toner här till livets dans och för det vi kan ha för varandra!
2019-01-17

  bittemi VIP
En varm och vacker text!
2018-12-12

  Sommarina VIP
Så fint!!!!
2018-11-30

    Annika J
Så fint. Kanske starkast när du talar om de varsamma stegen intill varandra.Att meningen i livet är i dig och i mig.
2018-11-27

    Ken Cassel
Fint vännen :-)
2018-11-21

  Chawa VIP
Vackert som i en dröm svävar dina mjuka ord och meningen blev funnen – kärleken finns alltid… Väldigt fint att läsa!
2018-11-20

  Eva Helene VIP
En innerlighet i denna vackra text som värmer och berör.
2018-11-19

  Kungskobran VIP
Fint
2018-11-19

    ej medlem längre
Ljuvlig läsning
2018-11-19

  Maria Sundelin VIP
Att ha en mening med sitt liv är en grund för att känna glädje
Kramar
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP