Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite komedi har aldrig dödat någon


ONT!ONT!

Fantom tankar,
hemsöker mig ofta nu mera.
Lider av rädsla,
min doktor avrådde förälskelse.
Synden nådar aldrig,
men som många andra
jag unnar mig frestelse,
sen, ber om förlåtelse.
Ack och ve!
Hur kunde detta ske?
Är jag inte perfekt?
En av mina sprickor visas,
jag kikar in och ser
min mara, min verklighet.
Men jag tejpar över det
och säger,
”bara en del av min personlighet.”




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-18 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel