Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Black Friday

 

Vi behöver shoppa 

För att fylla det svarta hålet

I våra själar

Det är därför 

Det heter Black Friday 

 




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-18 23:36



Bookmark and Share


  Imzon
Klockrent!
2018-11-20

  Gunnar Hilén VIP
BINGO !
2018-11-19

  KattenKin VIP
Precis, tragiskt och sant.
2018-11-19

  Staffan Nilsson
Ja, men nu finns även White Monday.
2018-11-19

  Birk Andersson
black friday
föräldrarna tappar bort
sig själva
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP