Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Textfnatt

min första gräsklippare
var en åsna
den andra den var två

den en skötte jobbet
medan den andra sköt på

miljövänligt blev det ändå
bara skit den sommaren
gräset växte och blommade

© Bosse 19 november 2018.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-19 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten