Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland får vi leva på minnen för minnen är allt vi har kvar
Ibland får vi leva med frågor när vi inte har några svar
Ibland får vi bara andas då livet har tagit stopp
Ibland får vi kisa i mörkret efter minsta lilla hopp




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-19 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP