Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT STJÄRNORNA

MOT STJÄRNORNA

Berätta för mina vänner att jag är död
Säg att jag är här ute på himlen
med vidöppna ögon
Ansiktet är täckt av denna ändlösa
blå svepning
Att jag har gett mig av, tom
mot stjärnorna

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 620 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-19 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj