Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär ditt hjärta med mig



Jag bär ditt hjärta med mig
Jag är aldrig utan det
Vart jag än går du går min kära
Du är min värld min sanning

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-19 06:17



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ubi tu Caius, ibi ego Caia
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj