Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökenblomma

Det växer
En ensam
Blomma
I öknen

Så långt
Från vattnet
Inte en droppe
Så långt ögat når

Ändock
Så grön
Så vacker
Full av liv

Blommar
Om och om igen
Och ingen förstår
Hur

Är det en mutering?
Början på en ny art?
Vem vet?
Inte jag

Men jag har aldrig
Förr skådat
Något så sårbart
Men ack så starkt




Fri vers (Fri form) av enmilia
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-19 08:18



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin metafor
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

enmilia
enmilia