Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkttanka


löpning på stället
rundpingis i tillvaron
motionscykel-as 

till och med tågen går i
otakt otäckt otakt o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Stefan Albrektsson
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-19 10:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyndig rundgång i takt med tidens tick-tackande eller snarare otakt.
2018-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Stämmer på politikerna där uppe i Stockholm tycker jag...de kommer ju aldrig nån vart...
2018-11-21

  TrollTörnTrappan VIP
Stilfullt och kul tick-tackat kring det smått hopplösa ping-pongandet!?! Pendlar fram o tillbaka likt ljudet av en bordtennis-matchs rasslande kedja?!?
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson