Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ska tro på mig

Jag har en heder och ära att försvara, men de alla säger håll käften bara. Jag som offer minimeras och får hat. De säger jag är dramaqueen, och nu är jag näthatets mat. Jag har blivit klandervärt utpekad, de har vanärat mitt namn. De har ärekränkt mig med sitt förtal, och nu har jag ångest i min barm. När jag står upp och säger: ni ljuger och yttrar lögner om mig. Då möts jag av hån och blir shamad av dig och dig. Ingen tar ansvar för yttrade ord. De gömmer sig även med anonyma nick bakom tangentbord.

Jag har alla emot mig för att jag som kvinna tar till röst. Särskilt männen på nätet, de sticker cyberknivar i mitt bröst. De har vanärat mig på nätet, förtalat min renommé. De har skriftat osanning med sin stavelsegonorré. De alla pekar ut mig som brottsling och kriminell. Nätet säger håll käften, vi vill inte höra ditt kvinnognäll. Jag har en heder och ära att försvara, det de säger är inte sant. Vem ska tro på mig, en kvinnoröst, en tant.




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-19 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale