Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLODDROPPAR

 

Knivens vassa egg

vrids om

 

ännu en gång

 

blodet droppar

i livets skål

 

för blivet

och oblivet

 

tidens visare

åker karusell

 

snurrar fortare

och fortare

 

mot slutet

utan fullbordan

 

av oblivet liv

som bara gick




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-23 17:55



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Paniken över ogjort känns, men du är fortfarande ung, så än finns väl tid hoppas jag.
2018-11-28

  M.Eta
Mycket smärta i texten, kan ha många tolkningar.
2018-11-24

  Poeten Salvador VIP
Associerar till hibiscus
2018-11-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark text! Man får olika associatoner! Bra!
2018-11-23

  Blomma-Stjärna VIP
text om tid och ofullbordat liv
får bilden av en abort
- vid andra läsningen tänker jag på kvinnor världen över som nekas abortläkare och får ta kniven i egna (eller en klåpares) händer
2018-11-23

  ULJO
Tu h läsning
2018-11-23

  Niliboy
Tänker på Anna Lind, denna fina kvinna. Vilken fin ledare för s hon hade blivit!
2018-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Smärtsamt och sorgligt om ett liv som inte blev som det var tänkt!
2018-11-23

  Öknens Ros VIP
Smärta, sorg över ett liv som inte blev.
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP