Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg vad vi är!

Glöm inte vad som är sagt

Kom ihåg vad vi är

 

Det här är inte den sista gången

Visa färdriktningen, den du redan kan

 

Håll andan och se allt

Mjukt vandrandes på moln

 

Jag ser dig

Kom ta min hand…

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-19




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 254 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-11-19 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tilliten är osynlig men ändå så stark. En berörande inbjudan...
2018-11-25

  Suzie B VIP
Hm...Hjärtat blev ett frågetecken. Det var inte tänkt så. Fint skrivet!
2018-11-24

  Suzie B VIP
Mjukt och fint inbjudande! ?
2018-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Fin uppmaning...
2018-11-21

  anits VIP
Fint och känslosamt!
2018-11-20

  StinaJ VIP
Härlig känsla.
2018-11-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ärligt och rakt här:
Kom ihåg vad vi är!
Sen är det inget
besvär alls att
rulla på här!
2018-11-20

  DavidM VIP
Ljuvligt författat, det finns mycket fri luft i raderna.
2018-11-19

  KattenKin VIP
Så fin uppmaning. Mjuka moln och ändå en färdriktning, kan man önska mer?
2018-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Hand i hand på kärlekens väg!
2018-11-19

  Livet1 VIP
Fin känsla!
2018-11-19

  ULJO
Tilksannans i kärleken. Fint
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin