Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bry sig om, lägga sig i



Att bry sig om

kan innebära en risk att bli avvisad


hellre det

än att senare ångra att jag inte gjorde något




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2018-11-19 12:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra skrivet...ett viktigt råd att ta till sig...
2018-11-21

  Lars Hedlin
Bra där!
2018-11-21

  Respons VIP
Sanna kloka ord!
2018-11-20

  Gunnel Eriksson VIP
Alltid svårt att veta om man
ska lägga sig i. Bra tankar här.
2018-11-20

    Peter Söderqvist
Kloka tankar i dessa rader.
2018-11-20

  StinaJ VIP
Precis, så kloka ord du förmedlar.
2018-11-20

  walborg
Att följa sin inre röst och sitt samvete känns rätt även om man inte blir mottagen eller missförstådd
2018-11-20

  Annaemi VIP
En balansgång, du beskriver den fint!
2018-11-19

  DavidM VIP
Situationer som uppstår i stunden, med snabba beslut, en inte helt okomplicerad konst. Tänkvärt textat.
2018-11-19

  limerick
Kloka ord!
2018-11-19

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka ord om att bry sig om sina medmänniskor; den bästa grundhållningen.
2018-11-19

  Maria Sundelin VIP
Håller helt med dig
Kramar
2018-11-19

  Lena K Nilsson VIP
Så sant skrivet!
2018-11-19

  M.Eta
Kan vara risk, men då får man väl säga att man bara ville väl.
2018-11-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka tankar, från dig!
2018-11-19

  Eva Helene VIP
Så sant, man får bereda sig på avvisningar i livet, även om de smärtar.
2018-11-19

  Feliaxel VIP
Så sant det du skriver
2018-11-19

    ej medlem längre
Så klokt och medkännande! Jag tror att man en dag fortfarande minns de som visade omtanke och brydde sig, vare sig man kunde ta det till sig i stunden eller ej.
2018-11-19

  Öknens Ros VIP
Kloka ord.
2018-11-19

  Niliboy
Bra!
2018-11-19

  KattenKin VIP
Precis, bra sagt.
2018-11-19

  ULJO
Så stort sagt. Så sant.
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP