Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turbulent tid att blicka över


Det regnar tårar
Det regnar
Av havets salt
Och jordens skorpa
Ett skyfall i de mörkaste av skogar
Blixtar följer och varslar om vad som komma skall
En turbulent tid
Och en ändlös vinter
Ett tårfyllt avsked
Ett hjärta fyllt av sorg




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-19 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP