Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tears of blood

Jag gråter mina tårar av blod
röda spår av längtan
mitt i en döende dag
ett hjärta är alltid skört
och full av hopp
trots bakslag och begär
Jag gråter för världens skönhet
ty skönhet är farlig
och förstör i slutändan
den kan förtrolla ditt sinne
och gör att du förlorar uppfattningen av dig själv och andra
Ibland önskar man att man fortfarande var en naiv liten flicka
utan beskymmer
men den tiden är förbi och kommer aldrig igen
ja jag gråter också för min egen skull




Fri vers av Nephania
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-06-16 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania