Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi i poesivideo: My Funny Valentine


Åtminstone någonting

Av ingenting
till ingenting
så flyter allting på

Den ena dagen
är jag störst
så börjar alla gå

När alla lämnat
står jag kvar
då börjar jag förstå

Att ingenting
var som det var
som jag trodde då

Den kärlek
som jag trodde sann
den känns nu kall och rå

Men om det var
nånting jag fann
så var det ordet:



"hejdå"




Bunden vers (Rim) av Bengt H VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-19 19:18



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Fin video som extra grädde
2018-11-27

  DominiQueen
Så gripande, sorgligt och vemodigt.

Otroligt fint uppläst, gjorde det så levande. Vackert att gestalta stor smärta så naket .. och kändes äkta oavsett diktar jag eller självupplevt.

TACK... Bokmärks.

All Lycka tillönskas Dig
med massa
Ljus & Kärlek
DominiQue

2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP