Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar just dig,för du plågar mig!

varför tillför det dig en stor njutning
att plåga mig?
varför sårar du mig med onödiga ord
som värker i mitt hjärta
har du inga känslor kvar?
har ditt hjärta blivit förvandlad till en hård kall svart sten?
ja jag måste uppriktigt säga att jag hatar dig
hatar ditt sätt
aroganta stil
din oförståelse
ditt tidsfördriv.




Fri vers av Nephania
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-06-16 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania