Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KROPPENS DELAR I KROPPS-DELAR-VALSEN

 

armarna och benen svänger med

tonerna som spelar mot kroppen

 

delarna håller ihop oss i kroppen

delar oss med varandra i dansen

 

kroppsdelarvalsens kontaktytor 

separerar i musiken våra kroppar

 

spirituellt lyfta i transens höjder

sväva vi över dansgolvets vibrationer

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-19 20:59



Bookmark and Share


  Kim VIP
I dans och rörelse finns allt vi behöver! Vare sig vi dansar själva hemma eller med en kavaljer någonstans, fri dans eller styrdans, allt gör gott för själ o kropp tycker jag!! :)

2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP