Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till havets och dagens och nattens gudinna

Jag är som en liten blomma
Som växer i din famn
I din famn kan jag somna


Du har ro
Du viskar hemligheter
Du ger drömmar


Väck mig i ottan
Ge mig pigghet
Jag vill Bli frisk
Jag vill vandra i dina fotspår




Prosa av Emeliemeriam
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-19 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam