Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal och trött

Jag är gammal och trött
Långa år har jag levat
Genom brister har jag vuxit
Genom smärta har jag lidit och av sorger gråtit
än fattas det
Än saknas det
Känslor av annat som funnits
Och det måste komma tillbaka
För att få kännas, få upplevas igen och för alltid
Åh gud
allt liv
Och Alla känslor




Fri vers av Emeliemeriam
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-19 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam