Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Sunday 85:th of Novaettir 2048

 

 

You are grateful for each day you're alive. Tonight was the first time since last winter that you saw the fox! From a temple ruin you watched the creature, crossing his row-house-lane where humans used to live. You both searched for some frozen bird or frosty berries to warm your stomachs with. This hunger would drive you crazy - if it wasn't for our angelical web of neuro-plastic reserves. Same morning you discovered the very last recording session by a swedish songwriter, who portrayed the fox as his totem animal. Tomiro, we know that vaettirs don't spiritualize animals - but totem humans?

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-19 23:13



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ett senkommet tack-tick-tack!!! ..."nytt efter" är mer avancerat än jag ens var i närheten av att (medvetet) ha kommit på... men det återspeglar belägenheten oerhört fint jo!!

Njä, ingen sweetish sångmakare som står för "totemiseringen" i verkligheten - blott Lundell i ett för honom ovanligt förtätat, avskalat tema. Sweets stycke kunde man ju haft i bakhuvudet, men ingalunda jag i detta fall....
2018-11-21

  Nanna X
En (senkommen) komplimang för uppfinnandet av månaden Novaettir. Vättarnas årstid som skapar nytt etter/efter (nova ettir) för överlevnad??
2018-11-20

  Nanna X
Fox on the run - var det Sweet som skulle totemiseras?
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP