Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig åter höra sången, höra skratten

Låt ditt ljus
Lysa upp mitt hjärtas mörker
Så jag ser det hopp
du av kärlek berett

Låt mig åter höra sången, höra skratten
Se vad skönt som finns bortom natten




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-19 23:37



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Hopp i mörker.
2018-11-24

  morgonstjärna VIP
så vackert en oändligt vacker önskan
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion