Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systervärldar



Sjunde himlens
relationsteori
är ett levande exempel
på förnimmelser
av andra världar
Jag vill kalla det för globalt
samliv eller förbindelser
i atmosfärens eko
Den samstämda erotikens
övergång till förbindelse
mellan könen
är världens frihet
efter dess fall




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-20 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP