Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätdejtat

 

- Vill du komma hem till mig så ska vi gosa?

- Kanske det, var bor du nånstans?

- Jag bor i Hemfosa

- Har ingen bil, kan du komma hit istället?

- Kanske det, var bor du nånstans?

- Jag bor i Trosa

- Okej, då kör jag dit med en gång

- Gör så, och du, kan du stanna på macken och köpa en snusdosa?




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-20 07:08



Bookmark and Share


  Fulbergarn
He he
2018-11-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul med klös!
2018-11-20

  Lottie Ålhed VIP
Roligt att läsa Applåd!
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP