Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då ja! Men nu!

Gånget! Det som var!
En tillgång! En referens!
Inget residens!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-20 10:13



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Just nu vill jag leva, sjöng Ledin
2018-11-21

  Lars Hedlin
I stunden och nuet
2018-11-21

  ULJO
Det är det förgångna som skapar våra erfarenheter och förutsättningar.
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt