Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gärna

Skulle gärna bara vara en hjärna
Guppa i grubbel utan trubbel
Slippa all formalia där i formalin




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-04 00:52



Bookmark and Share


  megalomys
Haha, vad bra :)

Jag vill också - gärna!
2018-12-07

  Lars Hedlin
Bra och fyndigt!
2018-12-04

  Kungskobran VIP
En levande själ, roman av Jersild som beskriver just detta, en fristående hjärna som lever i ett akviarium på ett laboratorium.

2018-12-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fyndigt!
2018-12-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jaha ! Å hur gör du då när du bli sugen på nåt gott ?
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP