Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Att läsare vill ha dikter och tematiska dikter som läsare vill ha teorier och tematiska dikter?""Förlag och redaktioner"


Poetredaktörer av projektet inspirerad av: Tomas Karlsson

 

 Är inte poeterna som modellerar läsarnas mallar? om skådespelaren har chanser, läsaren söker andlig förnedring!

Det låter som en dikt för de bedrägliga spökena. Och spirituella dedikation. 

Jag trodde du kunde ha sådana krav i reklam, men det visar att om du kommer till en kvällsvardmiddag som charmörestrad  poet man måste du ha ett tema för att du går på intresset en mål grupp  söker ordet...

Andra poeter på Internet, "skvaller papper" bara i antologins dagar?

hm…

Min poet är poetens poet är den spontana skapelsen av ögonblicket.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-20 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP