Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i nöd och lust




Att hjälpa varandra
stå ut
med den andra
med kärlek och förnuft
i lust och nöd
till den andres död.

Va´ sa´ jag egentligen ?




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-20 15:50



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
som tur är tiden för ett löfte begränsat..
2018-11-20

  Minkki VIP
något ganska vackert sa Du visst
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP