Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror

Du tror

att du är osynlig

 

att världen är

någon annanstans

 

när du går

över regnbågen

 

på väg

mot natten

 

 

Jag ser dig

och du

 

är ett ljus

i mitt mörker

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-20 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP