Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dom annorlunda

Dom är inte som oss
Dom hotar ju vårat system
Udda figurer på en annan nivå
Dom följer inte strömmen
Låt ingen sätta sig på er
Så var bara stark
Låt dom aldrig vinna

Alla arroganta elefanter i detta system
Dom som inte ser möjligheterna
Dom förstår inte er potential
Dom är bara rädda
Dom kan inte hantera det
Så låt dom inte ta din värdighet
Då ingen vill ta ansvar

Fortsätta bara att utmana
Låt er aldrig trampas ner
Res er bara upp och gå
Sänk er aldrig till deras nivå
Ett samhälle där kopiorna står på rad
Alla är dom stöpta i samma former
Så våga inte tänka utanför boxen

I början är vi alla original
Sen väljer vissa att rätta sig i ett led
Som elefanter i sin parad
Fan ta den som trampar snett
Du blir djungelns fasa
Så gå bara åt ett annat håll
Fortsätt bara vara den du är









Fri vers av Lidde
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-20 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde