Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kåthetspoesi, kvinnlig njutning. Vad är tabu att skriva om, för den pryda? Texten är en repris från 2016.


O(h) Pryd-hets-gränser

…bokstaverar osedliga ord.
med lättsinniga,
omoraliska och
snuskiga toner,
i etern,
på nätet,
hennes poetsida,
och renomme står på spel,
anseendet kan få en spark
men är villig att ta sin del,
när hon färgsätter sex,
när hon målar upp sin
sinnliga kåthetspoesi…

…ett penseldrag av
scener och bilder,
färglägger kvinnokroppen,
lackerar njutningen,
rör ihop en marinad
av osedesamma rim
för betraktaren,
förtäljer,
åskådliggör,
porträtterar
ordslingor av sex,
beskrivna med sensuellt
erotiska
toppar och kickar
av kättjefull magi..

…beskriver kvinnlig njutning,
om sådant som är tabu
att med stavelser skildra,
och som kanske inte gemene poet
av prydhet och hämningar
vill åskådliggöra,
ja, vad vet jag
om kuvad huvudbry,
i dig,
i oss,
i jaget och
poeten som är du…

…berättar om den
ökande pulsen,
hettan,
och åtrån,
av beröring,
njutning
och lystna ord
som viskas
ömt av trängtan,
i hennes lyhörda öra…

…har ännu inte
gestaltat om särade ben,
i extas,
i passion och lust,
och av liderlig förväntan…

…det kommer nog
ska du se,
när murar rivs,
och skämstapeter
skrapas bort,
och alltmer vågade ord,
beskrivs i detalj,
av denna excentriska
poetjäntan…

…metaforer
som i falukorv,
gurkor och
frukter i all dess slag,
symbolik av kvinnans epicentrum,
den mellan benen,
där du som man
kan ge henne
behag…

…slicka,
nafsa,
pussa
och en kyss,
hon blir allt blötare,
det kan snart börja att regna,
där i hennes kärlekskryss,

…skildrar signaler
av kroppsspråk
i stundens hetta,
om kvinnlig njutning,
orgasmens outforskade hav,
som vissa kvinnor får,
och som vissa män
aldrig får nog av,
de kan inte äta sig nog så mätta..

…hon ligger där,
på sitt silverfat och väntar,
flämtar och stönar
av erotisk lust,
inbjuder mannen
till en förförisk,
eggande
och frestande dans…

…två vuxna människor
som älskar,
ligger,
gökar,
gängar
i sexuell extas,
njuter,
förnöjer,
i total balans,
kemin den stämmer
i denna eggande oas…

…när han så når hennes grotta,
och hon är i sexuell topp
av beröring,
av lust,
av liderlig hetta,
välkomnar din tunga,
att skriva kärlekens ord,
med majestätisk tungföring
i galopp…

…hon är den fria kvinnan,
frispråkig,
rättfram,
ogenerad,
Queen över sin
bejakande kropp…

…hon är Drottningen
av sexuell styrka,
har Power,
när hon gång på gång
beskriver
om händelsernas centrum,
där hennes innersta njutning
når hennes högsta
och vällustiga topp…




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-20 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale