Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blysänker sorgen

Dunkelt hemlighetsfull
vilar Svartåa
Gatljusblänk
leker över vattenytan
Tyst
står träden i givakt
Vakar över mig
på min färd mot nuet
Här
kan intet ont hända
Sorgsäcken
blysänker jag lättad
invid Frimisbroa
och cyklar vidare




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-20 18:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dunkelt,vemodigt och mycket vacker
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP