Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13.11.18

Det är ju dina ord
Från din mun
Din tunga
Låt den leva mot min kropp
Explodera i mina händer

Du vet inte vad du tänder
Kasta alkohol på det som redan brinner

Jag vill inte undra
Innan 2000 mil




Övriga genrer av ungefär
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-20 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär