Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina första dikt, skrivet till mig själv som barn efter år av psykisk och fysisk smärta men som äntligen börjar lätta.


Lilla barn

Ack Du lilla barn

Så oveten och full av liv
Vandrar Du runt med ett innerligt driv

Ack Du lilla barn

Ta nu vara på din ovärderliga tid
Du behöver det för att ta överleva denna strid

Ack Du lilla barn

Så oveten om det som skall ske
Det kommer bli bra i sinom tid skall Du se




Fri vers av Jennifer.N
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-20 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer.N
Jennifer.N

Senast publicerade
Lilla barn
* Se alla