Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ses vi igen

ses vi igen,
så ska jag påminna,
om allting det fina
och rara du gjort.

ses vi igen,
så ska jag dig spela,
de visor som format
min barndom i stort.

ses vi igen,
så visar jag dig,
allting du någonsin
gett mig.

ses vi igen,
så har du mitt ord,
att aldrig mer
släpper jag dig.

sov gott, pappa.




Bunden vers (Rim) av Den druckne matrosen
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-20 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den druckne matrosen
Den druckne matrosen