Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trapture.

En ny konstinriktning.
Kaffe ger dig nya bilder, nya illusioner.Nya verkligheter. Tillsammans med det neurotiska. Konstnärskap.

Om att vara fast i sitt konstnärskap, där det ändå är en frigörelse.
Det gör dig fri.
Du känner dig fri.
Vid liv!
Så känns det.
Vital.
Så länge ruset av konstnärskap och kaffe ger dig resultat.
Kaffe ger mig resultat och många tankar.
Ingen har hittills kunnat konstatera vad kreativitet beror på, var det kommer ifrån?
Det ger nya tankebanor, och nya synapser. Det vet man.

Men tänk om kaffe ger mig nya tankebanor? Att det finns ett samband!
Kaffivitet, istället för passivitet.
Vad betyder Kaffivitet i praktiken?
Att använda kaffet som ett verktyg, kanske en symbolisk, men ändock verklig symbol. Att använda kaffet, är att inte vara passiv.
Det är att använda sin pensel!
Sin skaparlusta.
Sin skaparmusa.
Hen , som Hen är!

För mig rita streck, bara streck. För mig rita solar, i olika storlekar, hahaha! Det låter nästan likadant!
Ting du använder och kroppen! I vartannat.
Slaveri, självvalt, omfånget. Fångat runt handlederna, dessa smyckesbojor!
Assecoar- Mot en tapet, och där står jag!
Puppetoar- Puppa, dvs. Hjärta i en stickad/virkad puppa, med ljud och syn tickar hela kokongbiten där hjärtat är!
Vacker, och konstnärlig! Klass och skaparprocess. Klassperson, Skaparperson. Utseendemässigt.
Och slutligen spegel i kaffekoppen. Ansiktet i koppen.




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-20 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim