Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träff

Vi har låtit oss träffas
av kärlek
skakats om

du och jag
och vår regnbågsskimrande bubbla
har fått långa revor

men lugnet ska komma
tillbaka
jag lovar

rökelse
myrra
och balsam!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-20 21:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert framfört!
2018-11-27

  KattenKin VIP
Fint att sköta om revorna på kärleksbubblan, så gör man om man inte vill att den ska spricka.
2018-11-23

  lila fjäderblomman VIP
fint, känner lugnet när jag läser
2018-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Revor kan lagas med kärlekens magiska förmåga!
Har erfarenhet av det.
2018-11-21

  Anya VIP
Jaa ibland får bubblorna revor...så är det nog för alla. Fint skrivet, fullt med kärlekshopp.
2018-11-21

  Feliaxel VIP
Fantastiskt fint
2018-11-21

  ULJO
Fin kärlekslyrik
2018-11-21

  Respons VIP
Du målar fina bilder av ett kärleksförhållande!
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP