Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

 

Mina tårar rinner före

Som skvallrande förebud 

Vet inte vem som förstår, inte jag

Aldrig jag

 

Inte idag

Inte imorgon

Inte igår 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-21 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta