Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag om natten

Lyssnar på dom klagande ljuden
Som berikar sig i tårarnas flöde

Som skuggan..
Äro den som håller om mig

Dock tröstar mig icke

Den längtar....

Viskar

Sov ....




Bunden vers (Blankvers) av miramin
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-20 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin