Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd, men jag borde...

Jag är nöjd med mitt skrivande.
Men jag borde skriva mera!
Motsatser, som jag talat om!




Bunden vers av Mim
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-21 05:24



Bookmark and Share


  danne //
Absolut Mim!
Det måste du , låt det bara flöda som en stor fors! nä ett vattenfall är en bättre metafor !
Du gör egentligen redan bra i från dig, men det gäller att hålla igång skrivandet, så det blir ring-rostigt,
hmm spännande ord Ringrostigt, en ring som rostar lr ?

nä låter dig Mim fundera på den
kram danne ;)
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Mim