Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans i euforins värld!

Ödmjukt och varmt lägger jag mig i din famn

Din varma barm omhuldar och värmer

 

Ditt leende lyser starkt som stjärnorna

Och din kyss smakar som sötaste av nektar

 

Tillsammans går vi in i euforins värld

En dans i erotisk samvaro

 

Bortom tid och rum leker vi vilt

Kärleken berusar oss in i drömmarnas land

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-21




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-21 08:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin hyllning till kärleken!
2018-11-25

  Sommarina VIP
Låter underbart. Bäst av allt.
2018-11-22

  bittemi VIP
Härligt!
2018-11-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärleken kan vara berusande...sensuellt och fint...
2018-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig kärlekspoesi!
2018-11-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker kärlek!
2018-11-21

  Livet1 VIP
Vackert!
2018-11-21

  Feliaxel VIP
Kärlek är fantastiskt
2018-11-21

  ULJO
KÄRLEK
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin